Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

organisation

Bevaringscenter Nordjylland ledes af en bestyrelse på fem medlemmer. Tre medlemmer udpeges af brugergruppen blandt lederne af de brugerinstitutioner, med hvem Bevaringscenter Nordjylland har indgået samarbejdsaftale. Et medlem udpeges af bestyrelsen på baggrund af personlige og faglige kompetancer, der ifølge bestyrelsens vurdering kan komme Bevaringscenter Nordjylland til gavn. Et medlem udpeges som medarbejderrepræcentant af og iblandt Bevaringscenter Nordjyllands fastansatte medarbejdere. Heruover kan bestyrelsen beslutte at supplere sig med op til to yderligere medlemmer på baggrund af deres personlige og faglige kompetancer. Bestyrelsen udpeges for to år af gangen. 
Centrets drift finansieres gennem betaling for ydelser fra de brugere, som centret har indgået samarbejdsaftale med. Endelig har centeret en indtægt ved arbejde for eksterne kunder som kirker, herregårde, forsikringsselskaber og private.

 

Sengotisk alterfigur. Vendsyssel Historiske Museum.

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.