Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

Konservering og restaurering

Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af alle former for kunst og kulturgenstande - blandt andet møbler, malerier, grafik og fotos, glas, porcelæn, læder, skulpturer og arkæologiske fund.

 

Vi tager os af museernes genstande, men arbejder også for eksempelvis kirker, herregårde, arkiver og privatpersoner. Alle opgaver løses i tæt kontakt med kunden for at sikre et tilfredsstillende resultat.

 

Rådgivning om bevaring

Bevaringscenter Nordjylland giver også råd og vejledning i spørgsmål om, hvordan man bedst selv kan passe sin kunst og sine kulturgenstande.

 

 

 

ÅRETS ÆRESHÅNDVÆRKER 2016

I AALBORG KOMMUNE

       

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

nyheder

Årsberetning 2016

17. maj 2017

Bevaringscenter Nordjyllands årsberetning er udkommet. I beretningen kan man læse om de opgaver, som er løst i 2016. 2016 var året hvor bevaringscenteret fyldte 25 år, vi modtog en pris som årets æreshåndværker og der kom to ny kollegaer til.

Læs mere 


Bevaringscenter Nordjylland fylder 25 år

3. oktober 2016

Den. 2 oktober er det 25 år siden Bevaringscenter Nordjylland åbnede dørene, som det første af sin art i Nordjylland. Igennem årene har værkstedet løst mange spændende opgaver for museer, kirker, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og private personer. Tak til alle som igennem årene har støttet op om Bevaringscenteret, og dermed har været med til at bevare vores fælles kulturarv.

Læs mere 


Ny artikel om Bevaringscenterets arbejde

30. juni 2016

I det seneste nummer af Aalborg Håndværkerforenings medlemsblad "Håndværk og uddannelse" kan man læse en artikel om Bevaringscenterets arbejde. Artiklen er skrevet af Poul Krabbe.

Læs mere 


Fornem pris til Bevaringscenter Nordjylland

27. maj 2016

Bevaringscenter Nordjylland har fået tildelt prisen "Årets æreshåndværker 2016" af Aalborg Kommune. Prisen blev overrakt af Borgmester Thomas Kastrup Larsen ved en højtidlighed i byrådssalen d. 10. maj.

Læs mere 


Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.